Om oss

/Om oss
Om oss2018-01-26T16:19:25+00:00

Kompetanse, kunnskap og kvalitet siden 2003

AutoClima ble etablert i 2003 med mål om å bli en ledene leverandør innen A/C og varmeløsninger til små og store kjøretøy. Behovet for en spesialist på dette området har vist seg å være stort. Fra starten i 2003 har AutoClima kunne vise til en jevn vekst og fått stadig flere kunder. Vår kunnskap og erfaring inn A/C og varme opplever vi blir satt stor pris på. I de senere år har vi utvidet sortimentet med både verktøy og spesialverktøy.

Vi holder til på Rudsletta 86, 1351 Rud.

Leverandører

AutoClima AS

AutoClima AS ble etablert i 2003. Vi har solide forbindelser og egenutviklet kompetanse innenfor fagområdet vil vi markere oss som en serviceinnstilt, prisgunstig leverandør med spesialkompetanse. Våre viktigste kunder er verksteder som arbeider med klimaanlegg og kjøling til alle typer kjøretøy. Vi holder til på Rudsletta 86, 1351 Rud.

Autoclima er totalleverandør av alt innen bilklima, aircondition, varme og kjøling til ulike kjøretøy.

Alle våre deler importerer vi direkte fra noen av verdens ledende leverandører og produsenter. Sanden klimakompressorer er vi direkteimportør av. Vi er forhandler av produkter fra Avantia, Four Seasons, Denso, Harrison, Tama, Webasto, Eberspächer, Lokab, Mastercool og Alex. Vi lagerfører også følgende merker: Burgaflex, Vulkan, Bock, Hispacold, Ozon generator.