Reparasjon av rør & Lekkasjesøk

//Reparasjon av rør & Lekkasjesøk
Reparasjon av rør & Lekkasjesøk2016-11-23T19:56:23+00:00

Autoclima er importør og forhandler av Vulkan reparasjonssett for rør.

Enklere kan det nesten ikke bli.

REPARASJON AV RØR

Se instruksjon hos Unicorn

LEKKASJESØK

Det er IKKE ofte det skjer forbedringer innenfor dette området. Autoclima har en ny elektronisk lekkasjesøker. Den lukter Nitrogen/Hydrogen i motsetning til de som har vært på markedet en stund som lukter R134A.

Dette gjør lekkasjesøking av AC anlegget billigere og enklere. Nå kan man «lukte» lekkasjen ved nitrogentest, i motsetning til å bruke såpevann. I tillegg vil ikke denne gassen påvirke den globale oppvarmingen som R134A gjør. Denne måleren er multisensitiv og er fabrikkert i henhold til EU direktivet 2006/40EC. Instrumentet som er CE- sertifisert vil oppdage gasslekkasjer som er mindre enn et gram pr. år

Det unike displayet gir kvikk og nøyaktig respons og indikerer blant annet den relative størrelse av lekkasjen.

I tillegg må det brukes en nitrogenregulator. Regulatoren kan brukes både på nitrogen den nye gassen som er 95% Nitrogen og 5% Hydrogen

AutoClima AS

AutoClima AS ble etablert i 2003. Vi har solide forbindelser og egenutviklet kompetanse innenfor fagområdet vil vi markere oss som en serviceinnstilt, prisgunstig leverandør med spesialkompetanse. Våre viktigste kunder er verksteder som arbeider med klimaanlegg og kjøling til alle typer kjøretøy. Vi holder til på Rudsletta 86, 1351 Rud.

Autoclima er totalleverandør av alt innen bilklima, aircondition, varme og kjøling til ulike kjøretøy.

Alle våre deler importerer vi direkte fra noen av verdens ledende leverandører og produsenter. Sanden klimakompressorer er vi direkteimportør av. Vi er forhandler av produkter fra Avantia, Four Seasons, Denso, Harrison, Tama, Webasto, Eberspächer, Lokab, Mastercool og Alex. Vi lagerfører også følgende merker: Burgaflex, Vulkan, Bock, Hispacold, Ozon generator.